7/8/08

Inter-secciones














Invitamos a maría y anna a compartir parte de su proceso de trabajo, así a través de este curso es posible acercarse a aquello que las vincula dentro de su proceso de creación.

María montseny
Titulada en dansa contemporània a l’Institut del Teatre.
Treballa com a intèrpret a diverses companyies de Barcelona.
S’interessa pel camí del Body Weather i treballa amb Andrés Corchero. Estudia amb Hisako Horikawa i Min Tanaka (estada al Japó).
Ha col.laborat en diferents projectes d’improvisació.
Creadora independent, actualment treballa amb Anna Rubirola.
Imparteix classes i cursos de Body Weather a Tragantdansa i La Poderosa, entre altres.

Anna Rubirola
Després de titular-se en dansa contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona, amplia els seus estudis al Movement Research i la Trisha Brown Dance Company de Nova York.
Ha treballat com a intèrpret per diverses companyies catalanes: Sol Picó, Iliacan i Búbulus, entre altres, i també a l’estranger: Array (Londres), F.& C. Ben Aïm (Paris), i Die Audio Gruppe (Alemanya).
Ha participat en els projectes Caldera Express dirigits per Julyen Hamilton i John Jasperse, així com en diversos projectes de creació propia i col.lectiva (Desaladas Club, Break Fast). També col.labora amb músics com Mira Calix i Alexander’s Annex (Londres), en projectes d’improvisació. Actualment treballa en col.laboració amb Maria Montseny.
Ha donat cursos de dansa contemporània, improvisació i contact-improvisation a l’Institut del Teatre de Vic, i el Conservatori Superior de Dansa de València, entre altres.

No hay comentarios: